سعید ابریشمیراد در نخستین، با اشاره به شیوع ویروس کرونا، اقدامات شهرداری در این زمینه را یادآور شد و گفت: واحدهای مختلف شهرداری به خصوص در حوزه تنظیف و جمعآوری زباله، غسل و دفن اموات، اطلاعرسانی و فرهنگسازی عمومی و…اقدامات مختلفی برای مقابله با این پدیده شوم انجام دادند. وی، انجام شیوه جمعآوری زبالههای خانگی […]
سعید ابریشمیراد در نخستین، با اشاره به شیوع ویروس کرونا، اقدامات شهرداری در این زمینه را یادآور شد و گفت: واحدهای مختلف شهرداری به خصوص در حوزه تنظیف و جمعآوری زباله، غسل و دفن اموات، اطلاعرسانی و فرهنگسازی عمومی و…اقدامات مختلفی برای مقابله با این پدیده شوم انجام دادند.
وی، انجام شیوه جمعآوری زبالههای خانگی مطابق بر طبق پروتکل جمع آوری زبالههای خطرناک به شکل کاملا ایزوله را خاطرنشان کرد و افزود: هر چند که این شیوه جمع آوری هزینههای بسیار بیشتری را برای فرآیند جمعآوری و دفن زبالهها به شهرداری تحمیل کرد اما یک اقدام ضروری برای حفظ سلامت شهروندان محسوب میشد.
شهردار کاشان، نامیده شدن شهرداری به عنوان سنگر دفاع شهر در برابر بیماری کرونا از سوی متولیان نظام سلامت یک افتخار دانست و گفت:در سطح بالاتر عملکرد کشورمان در زمینه تصمیمگیری و نظام بهداشت نشان داد ایران اسلامی میتواند اتفاقات مهمی در این حوزه رقم زند.
ابریشمیراد، در ادامه با اشاره به شرایط دشوار کشور در سال ۹۸ نظیر رکود اقتصادی بیان کرد: تأثیرات این شرایط بر نهادی مانند شهرداری نیز وارد آمد و اتفاقاتی نظیر افزایش قیمتها مشکلات عدیدهای را در مسیر خدمترسانی به وجود آورد اما با وجود تمام این مسائل، شهرداری سال افتخاری را با همراهی شهروندان پشت سر گذاشت و یکی از موفقترین دورههای شهرداری کاشان به نام این سال ثبت شد.
وی اجرای پروژههای متعدد عمرانی، گردشگری، ورزشی، فرهنگی و اجتماعی درقالب ۲۲ هفته چلچراغ توسعه، بهسازی معابر و اجرای گسترده آسفالت در سطح شهر، تحقق ۱۴۷ درصدی بودجه و…را از جمله توفیقات شهرداری در سال ۹۸ عنوان کرد.
شهردار کاشان به تقویت مدیریت مشارکتی به عنوان یکی از رویکردهای جدی شهرداری در سال گذشته اشاره و عنوان کرد: این نوع مدیریت ایدهای است که توسعه از دل جامعه بیرون آمده و در قالب مناسبات بیواسطه با شهروندان محقق میشود، اتفاقی که شهرداری با نقش آفرینی ۳۰۰ نفر از معتمدین محلی در مقام عمل به منصه ظهور رسانیده است.
ابریشمیراد با بیان اینکه کاشان امروز حاصل همت مردمانی است که بدون دخالت حاکمیت از روزگاران پیش شهرمان را به خوبی ساختهاند گفت: به دنبال احیای این سنت دیرینه و البته ارتقا و تکمیل گامهای برداشته شده در این زمینه هستیم.
وی، تشکیل شوراهای تخصصی مانند شورای هنر که مورد تقدیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز قرار گرفته اقدامی برای ارتقای مدیریت مشارکتی دانست و عنوان کرد: با ارج نهادن به قشرهای مختلف میتوانیم حس تعلق به شهر را برانگیزانیم و در صورت استمرار این تعلق جمعی قادر خواهیم بود به مسیرهای توسعهای دست یابیم که آیندگان به آن افتخار کنند.
شهردار کاشان، هزینههای جاری، نگهداشت شهر و پروژههای عمرانی و توسعه شهری را سه نوع سرفصل اقدامات شهرداری ذکر و بیان کرد: در وهله نخست باید منابع برای نگهداشت شهر هزینه شود چراکه این حوزه مهمترین وظیفه مدیریت شهری محسوب میشود.
ابریشمیراد به تأثیرات کرونا در حیات شهرداری اشاره و عنوان کرد:اسفندماه ۹۸ دوره پرهزینهای برای شهرداری به شمار میآید به عنوان نمونه آخرین وصولی شهرداری در ۱۸ اسفندماه سال گذشته رقم خورد و بعد از آن به واسطه حفظ سلامتی شهروندان و کارکنان عملا فرآیند درآمدزایی شهرداری متوقف شد.
وی،با بیان اینکه کل درآمد شهرداری در مدت مذکور به ۵۰ میلیون تومان نمیرسد افزود:از ۲۳ اسفندماه ۹۸ تا ۱۷ فروردین سال جاری، شهرداری ۲۱ میلیارد تومان هزینه مستقیم داشته که اصلاً با درآمدی که کسب کرده همخوانی ندارد.
شهردار کاشان، با تأکید بر وضعیت دشوار اقتصادی حاصل از این توقف فعالیت و عدم درآمدزایی، گفت: این اتفاق یک چهارم بودجه شهرداری در سال ۹۹ را تحت تأثیر قرار میدهد.
ابریشمیراد، نظام مدیریت شهری را مبتنی بر مدیریت اقتضایی و متغیر دانست و بیان کرد: این مدیریت باید بتواند هوشمندانه، سریع و انعطافپذیر برخورد کند چرا که تمام مسائل تأثیر مستقیم در فعالیت مدیریت شهری میگذارد و باید مدیریت شهری آمادگی مواجهه با این تغییرات پیشبینی شده را داشته باشد تا به شهر آسیبی وارد نشود.
وی به تمهیدات اندیشیده شده توسط مدیریت شهری برای مدیریت و کنترل این شرایط اشاره و عنوان کرد: در شش ماه نخست سال از هرگونه هزینه مازاد جلوگیری خواهیم کرد و یک ریاضت اقتصادی را پشت سر میگذاریم تا بتوانیم با انسجام تمام منابع، هزینههای نگهداشت شهر را تأمین کنیم.
سکاندار مدیریت شهری با تأکید بر طراحی چارچوب کاری برای فعالیت شهرداری در سال جاری گفت: اولویت شهرداری سرعت بخشیدن به پروژههای نیمه تمام است که باید آنها را هر چه سریعتر تکمیل کنیم.
ابریشمیراد، وجود بیش از ۱۰ پروژه نیمه تمام در منطقه یک، ۲۷ پروژه در منطقه دو، ۱۳ پروژه در منطقه سه، ۱۳ پروژه در منطقه چهار، ۲۰ پروژه در منطقه پنج و هفت پروژه نیمه تمام در حوزه ستادی را یادآور شد.
وی افزود: برای تکمیل این پروژه، ۱۷۰ میلیارد تومان هزینه تخمین زده میشود که با تأمین منابع مورد نیاز، این پروژهها به زودی تکمیل میشود.
ابریشمیراد با اشاه به نزولات آسمانی اخیر و مشکلات ناشی از آن نظیر وقوع سیلاب گفت: بیش از ۱۰۰ مورد عملیات جمعآوری آبهای سطحی صورت گرفت.
وی به موقعیت خط القعر کاشان و طبیعتا بستر مناسب برای وقوع سیلاب اشاره کرد و متذکر شد: ساختار این شهر صدها سال است که شکل گرفته اما بواسطه عملکرد مدیریت شهری در این زمینه با حفر بیش از ۲۰۰ چاه جذبی با ظرفیت بالای پذیرش آبهای سطحی، از بروز بسیاری مشکلات جلوگیری شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.